Peglanje - Servis Bianca

PEGLANJE

Pegle koje koristimo imaju više korisnih funkcija koje nam pomažu da budemo efikasniji i kvalitetniji od bilo koje kućne pegle. Naše pegle, osim visokog pritiska pare od preko 7 bara, poseduju vakume u dasci, posebne grejače u dasci i paru iz daske kada je to potrebno. Time se postiže efikasnost i kvalitet kojim se dičimo.

 

VALJCI

Valjci za peglanje su velikih dimenzija i pomažu nam da puštamo ravan veš velikih širina. Apsurdno je govoriti koliko bi vremena bilo potrebno da se kućnom peglom opegla npr. jorganska navlaka bračnog ležaja.

 

SAVIJANJE I PAKOVANJE:

Opeglan veš se savija i pakuje pažljivo i prema zahtevima naših korisnika, uz obaveznu višestruku kontrolu kvaliteta naše usluge. Svi komadi garderobe koji to zahtevaju se stavljaju na vešalice. Nakon savijanja veš se pažljivo pakuje u specijalne najlone koji  će veš zaštititi od spoljnih uticaja dok vam ga ne isporučimo.

Opeglani veš prolazi višestruku kontrolu kvaliteta, tako da iz naše perionice ne sme izaći ni sa najmanjom greškom. Samo na taj način možemo izaći u susret našim cenjenim korisnicima, koji očekuju vrhunski kvalitet.


    Ukoliko imate bilo kakva pitanja, mi smo tu...